Groene Ster Vlissingen 2 heeft op bezoek bij koploper en titelaspirant ZVV Eindhoven met 2-2 gelijk gespeeld. Daarmee heeft de ploeg van Azdine Boufrahi na vijf duels twee punten verzameld.

Promovendus Groene Ster begon sterk aan het duel en kreeg meteen een aantal goede kansen om de score te openen. De thuisploeg, vorig jaar nog uitkomend in de eredivisie tegen het eerste, hield met vallen en opstaan de stand gelijk en kwam tegen de verhouding op voorsprong. Het tweede speelde sterk en knokte zich knap terug door een treffer van uitblinker Amine Elbekkaoui.

In het tweede bedrijf een opnieuw sterk spelend Groene Ster. Via Nicky van Merrienboer kwamen de gasten verdiend op 1-2 en leken het duel naar zich toe te trekken. In de slotfase werd de thuisploeg sterker en werd het tweede terug gedrongen. ZVV Eindhoven offerde de doelman voor een extra veldspeler op en kwam twee minuten voor tijd op 2-2.

Een strijdend Groene Ster Vlissingen 2 speelt knap met 2-2 gelijk bij ZVV Eindhoven. Volgende week krijgt de ploeg Madereros CF op bezoek.