HOOFDSPONSOR

 

Jan Knor

Jan Knor is een import en export bedrijf dat al een aantal seizoenen de vereniging financieel ondersteunt. Dit Zeeuwse bedrijf handelt voornamelijk in autogeuren.

www.janknor.nl

 

KLEDINGSPONSORS

 

Joma België

Joma-sport België is een topmerk in sportkledij & accessoires. Joma heeft voor elke sport wat wils. Voor zowel de professionele als occasionele sporter.

www.joma-sport.be

 

SPORT 2000 Middelburg

SPORT 2000 Middelburg is gevestigd op de Mortiereboulevard in Middelburg. Het is een ruime winkel, waar voor bijna elke sporter wat te vinden is. In de winkel is er een ruime keuze aan schoenen, kleding en accessoires. Zij zijn gespecialiseerd in voetbal, hockey, hardlopen en rugby.

www.sport2000.nl/middelburg

 

SUBSPONSORS

 

Autobedrijf Cieraad

Autobedrijf Cieraad is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van Alfa Romeo en andere Italiaanse auto’s. De kennis van deze bolides is enorm. De garage is uitgerust met de meest moderne apparatuur zoals uitleescomputers en uitlijnapparatuur.

www.autocieraad.nl

 

JY Sportsmanagement

JY Sportsmanagement is a Dutch management and consultancy firm that focuses on athlete management, endorsement, representation, sports personality appearances and sports publishing.

www.jysportmanagement.nl

 

Sofra Vlissingen

Sofra is een heerlijke Turkse restaurant met 25 jaar ervaring en is gelegen in het centrum van Vlissingen.

www.sofravlissingen.nl

 

Automotions Peugeot

Automotions Peugeot heette aan het begin van het seizoen nog PTA Peugeot. Maar de vertrouwelijke dealer heeft een nieuwe naam gekregen. Haar vestigingen maken achter de schermen al enige jaren deel uit van de Automotions Groep. Met zo’n 400 gedreven automotive specialisten is dit dé mobiliteitsgroep in Zuidwest- Nederland.

www.automotions.nl/peugeot

 

Rijschool Tinus

Rijschool Tinus kent al veel geslaagden. Het bedrijf is opgericht door Martijn Dobbelaar die van zijn passie voor autorijden zijn werk heeft gemaakt. Hij leid je zo snel mogelijk naar een positief examenresultaat.

www.rijschooltinus.nl

 

Albert Slinger

Albert Slinger is dé winkel voor lederwaren en mode. Al op 12-jarige leeftijd begon Albert, naast school, met werken in de lederwaren. Met een jarenlange ervaring vanuit het centrum in Vlissingen staat hij voor u klaar.

www.albertslingerlederwaren.nl

 

Kastenstudio Zeeland (Onderdeel van Totaalbouw Zeeland)

Kastenstudio Zeeland, maakt maatwerk betaalbaar. Met ruim 20 jaar ervaring in maatwerk kasten en interieurs een specialist op dit gebied te noemen. Het bedrijf onder leiding van Ronald van der Hart levert onder andere schuifwanden, schuifwandkasten, draai- en vouwdeurkasten, inloopkasten en boekenkasten op maat. Kwaliteit, service, korte levertijden en deskundig advies zijn de speerpunten van Kastenstudio Zeeland.

www.kastenstudio-zeeland.nl