Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de Topklasse C. De ploeg van Azdine Boufrahi was in eigen huis met 7-0 te sterk voor subtopper ZVS en houdt daarmee druk op koploper CFM/Transito.

Het tweede begon goed aan het duel en nam meteen het initiatief. De bezoekers uit Den Bosch loerden op de counter en kwamen er af en toe razendsnel uit. In de beginfase kregen beide teams dan ook wat kansen. Op aangeven van de sterk spelende Soufian Bousantouh zorgde Younes Benkhedda middels zijn rug voor de 1-0. De thuisploeg was sterker en ging op zoek naar een grotere marge. Kort voor de rust zorgde Nicky van Merrienboer voor de 2-0.

In het tweede bedrijf gingen de Vlissingers op zoek naar de beslissing. De ploeg kreeg genoeg kansen en kwam via Marcello Tuhuleruw op 3-0. Het duel leek beslist, zeker na de 4-0 van Mohammed Alhajaji, op aangeven van uitblinker Abdoe Abdenbi. De bezoekers gaven echter niet op en bleven tot aan het einde op zoek gaan naar de eretreffer. Het was aan doelman Denni Oosse te danken dat deze niet viel. Aan de andere kant bleef Groene Ster gas geven. Via Amine Elbekkaoui werd het 5-0, van Merrienboer zorgde voor de 6-0 en Elbekkaoui bepaalde de eindstand op 7-0.

Groene Ster Vlissingen 2 boekt een knappe 7-0 zege op ZVS/Rijschool Gestel en staat, met nog drie duels voor de boeg, één punt achter op koploper CFM/Transito.