Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de laatste wedstrijd voor de winterstop in winst om te zetten. De ploeg van Azdine Boufrahi speelde in eigen huis met 5-5 gelijk tegen Brasil’77 uit Terborg. Door dit resultaat blijft de jonge Vlissingse ploeg op een gedeelde laatste plaats in de Eerste Divisie B staan.

In een gelijkopgaande eerste helft namen de gasten uit Gelderland de leiding. Niet veel later zorgde uitblinker Badr Belhadj alweer voor de gelijkmaker; 1-1. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. De bezoekers kwamen op 1-2, maar niet veel later zorgde Belhadj op aangeven van Thenselo Uranie voor de 2-2. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het waren opnieuw de gasten die op voorsprong kwamen; 2-3. In de slotfase van de eerste helft kwam het tweede dan toch weer langszij, door een treffer van Soufian Karba; 3-3.

In het tweede bedrijf een sterker Groene Ster 2. De ploeg ging op zoek naar de zege en was in deze fase ook beter. Beide teams kregen mogelijkheden om te scoren, maar Belhadj maakte zijn derde treffer van de avond en zorgde daarmee voor de 4-3. Slechts één minuut later leek de thuisploeg het duel te beslissen dankzij een fraaie treffer van Hicham Azzanagui; 5-3. Met nog een paar minuten op de klok voerden de gasten het tempo en kregen loon naar werken. Twee minuten voor tijd werd het 5-4 en in de laatste minuut werd het zelfs 5-5.

Groene Ster Vlissingen 2 speelt met 5-5 gelijk tegen Brasil’77.