DE GROENE STER VLISSINGEN STREET LEAGUE IS EEN SPANNENDE WIJKEN VOETBALCOMPETITIE VOOR KINDEREN VAN 12 T/M 18 JAAR BINNEN DE GEMEENTE VLISSINGEN. HET IS EEN PROJECT ONDER DE JEUGDACADEMIE WAARBIJ DE VERENIGING HAAR MAATSCHAPPELIJKE (STADS)VERANTWOORDELIJKHEID NEEMT.

Wij als zaalvoetbalvereniging zijn maatschappelijk in de wijken betrokken en nemen onze verantwoordelijkheid als het gaat om de openbare orde en veiligheid. Door het onderhouden van contacten met bijvoorbeeld wijkagenten en het jeugdbestuur van de Vlissingse moskee willen wij jongeren continu blijven enthousiasmeren, bezig houden en monitoren. In de zomer van 2020 zullen de volgende wijken actief zijn binnen de competitie:

 1. Bossenburg
 2. Bloemenlaan
 3. Binnenstad
 4. Pauwenburg
 5. Bonedijke
 6. Westerzicht
 7. Schonenburg (Oost-Souburg)
 8. Bomenwijk (Oost-Souburg)

Elke wijk uit deze gebieden kan met een team meedoen en speelt zijn thuiswedstrijden op een geselecteerd plein/veld in de eigen wijk.

BIJ DE GROENE STER VLISSINGEN STREET LEAGUE…

 • doe je gratis mee;
 • speel je voetbalwedstrijden tegen andere teams uit andere wijken;
 • organiseren wij een zomer lang leuke (sport)activiteiten en trainingen;
 • organiseer jij met jouw team activiteiten;
 • speel je met jouw eigen vrienden in een team;
 • kan je mooie prijzen winnen!

Het winnen van de wedstrijden is niet het belangrijkste. Ook met een sportieve houding en goed gedrag op en rondom je stadion kun je punten verdienen voor het ‘Ik kom in actie’ puntensysteem. Bij elke activiteit zijn punten te verdienen, maar vooral punten voor jouw houding en gedrag. De Street League is meer dan alleen voetbal. Binnen ons activiteitenprogramma worden workshops aangeboden en worden deelnemers beloond om een buurtbijdrage te leveren. Aanwezigheid tijdens deze activiteiten wordt beloond met punten, waardoor je zult stijgen op de ranglijst in jouw eigen competitie.

In het zomerseizoen worden 8 wedstrijddagen gepland, welke op zondagmiddag plaatsvinden van 12:00 tot 13:00 uur. Na deze wedstrijddagen volgt er een feestelijke afsluitende dag waarin een uitreiking volgt.

Door samen met jouw teamgenoten iets voor de omgeving te doen, kan je extra punten verdienen, namelijk +2 punten per aanwezige speler. Met het leveren van een buurtbijdrage maak je jouw buurt beter en zorg je ervoor dat je team populairder wordt in jouw eigen wijk. Zorg er met jouw team voor dat de schoolpleinen, stranden en speeltuinen in de buurt schoon zijn. Kies samen met jullie teamleider een buurtbijdrage en je zult snel stijgen op de ranglijst.

De Street League start woensdag 15 juli met een informatiebijeenkomst om 19:00 uur en aansluitend een voetbalclinic op het Sportpakr de Irislaan in Vlissingen.

Schrijf je team snel in via het inschrijfformulier ‘Street League‘ en tot snel!