EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft op bezoek bij FC Eindhoven 2 een dikke nederlaag moeten slikken. De ploeg van Eduardo Duarte ging in de lichtstad met 7-1 onderuit. De enige Vlissingse treffer kwam op naam van Kai Cosijn.

Het tweede begon uitermate zwak aan het duel. De bezoekers keken al snel tegen een 1-0 achterstand aan en niet veel later kon doelman Wouter Korteweg opnieuw vissen: 2-0. De jonge Vlissingers hadden weinig in te brengen en het was aan doelman Korteweg te danken dat de score in deze fase niet hoger uitviel. De thuisploeg bleef drukken en voor de rust liepen de Eindhovenaren uit naar een comfortabele 5-0 voorsprong.

In de tweede helft een beter Groene Ster. De ploeg probeerde zich terug in de wedstrijd te knokken, maar hier was het te laat voor. FC Eindhoven liep uiteindelijk uit naar 7-0, waarna Kai Cosijn op aangeven van Amran Dahraoui de eer redde; 7-1. Alberthgaynio Lucia maakte zijn debuut, één van de weinige lichtpuntjes deze avond.