PAPENDRECHT – Groene Ster Vlissingen 2 is het seizoen goed begonnen. De ploeg van trainer Salim Sandee won in Zuid-Holland met 4-5 van ZVV Papendrecht. De treffers werden gemaakt door Alberthgaynio Lucia (2x), Amran Dahraoui, Manasse Boera en een eigen treffer.

De gasten begonnen goed aan het treffen. De Vlissingers kwamen al snel op 0-1 door uitblinker Alberthgaynio Lucia. Niet veel later verdubbelden de bezoekers de score, nu was het Amran Dahraoui die het laatste zetje gaf; 0-2. Gaandeweg de eerste helft werd het tweede slordiger en pakte de ploeg op verkeerde momenten gele kaarten. Hier profiteerde de thuisploeg optimaal van en kwam voor de rust terug tot 2-2.

In het tweede bedrijf bleef Groene Ster de betere ploeg, maar het duel golfde op en neer. Zo kwamen de Zuid-Hollanders zelfs op 3-2 en konden de bezoekers in de achtervolging. Op aangeven van aanvoerder Romeo Goelaman zorgde Alberthgaynio Lucia voor de 3-3 en kort daarna zorgde Manasse Boera voor de 3-4. De thuisploeg gaf zich echter niet gewonnen en kwam opnieuw langszij; 4-4. In de slotfase kwamen de bezoekers middels een eigen goal op 4-5. Daarna was het de beurt aan doelman Rowan Orie, die zich een aantal keer moest onderscheiden. In ondertal, na opnieuw een onnodige gele kaart, trok doelman Orie de zege over de streep.