SPONSOREN

ONZE HUIDIGE SPONSOREN

POSEIDON

Een gezellig restaurant waar u gastvrij wordt ontvangen. Goede kwaliteit en het leveren van een uitstekende service staan bij Restaurant Poseidon centraal.

VRIJBURG TEXTIEL SERVICE

Het adres voor bedrijven als hotels, tehuizen en restaurants die hun bedrijfskleding willen laten wassen op een professionele manier. Ook verhuren en verkopen zij linnen en geven advies.

STAR

DE MIX

SPAR

ART AUTO’S

Hier bent u aan het juiste adres voor betrouwbare occasions tegen een scherpe prijs. Ze staan voor goede service, het leveren van kwaliteit en ze beschikken over een enthousiast team dat altijd voor u klaar staat.

ZEEUWSE BROODJES SERVICE

Belegde broodjes, salade of een compleet verzorgende lunch. De Z.B.S. staat voor u klaar! 6 dagen per week geopend en u vind ze in het winkelcentrum van Dauwendaele.

HABILITY

Hability heeft een grote passie voor sport en draagt dat graag over aan anderen. Maak kennis met de trainingen en haal het optimale uit uw sportprestaties!

O’KEY

Your Content Goes Here

SHELL ROOSEVELTLAAN

Al een aantal seizoenen is Shell Rooseveltlaan sponsor van de vereniging. Dit tankstation is altijd geopend tot 01:00 uur. Naast leuke acties en producten voor de auto zijn er ook verschillende snacks te halen.

NOBLE WORKS

Noble Works werkt voor gemeenten, provincies, werkgevers- en werknemersorganisaties en maatschappelijke organisaties. Onze kracht ligt vooral bij vraagstukken over: Sociaal domein. Participatie, onderwijs en arbeidsmarkt. Zorg en welzijn, waaronder jeugd-(hulp)beleid.

DES DETACH

Een slim uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van vaklieden en starters. U kunt bij ze terecht voor ad hoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten.

ALBERT SLINGER

Met ruim 30 jaar ervaring in de lederwaren en mode, staat het team graag voor u klaar! Vanuit de Walstraat in Vlissingen kunt u terecht bij het enthousiaste verkoopteam.

SEALIN

WEA ZEELAND

WEA Zeeland is een sterk bezet, ambitieus en krachtig accountants- en advieskantoor, met een onlosmakelijke verankering in de Zeeuwse cultuur. Echt, eerlijk en nuchter, de mouwen opstropen, een wereldse blik en trots, maar bescheiden.

SCHILDERSBEDRIJF PRISMA

SHAB VLOT

SCHINKEL ADVIESGROEP

ROBEY

SLAGERIJ ARGANA

THUISBEGELEIDING SIEREVELD

DE ZEEUWSE ALLIANTIE

BUSHURENZEELAND.NL

SPONSOR WORDEN?

Sponsoring is een onmisbaar element in het voortbestaan van onze vereniging. Sponsoring van Groene Ster Vlissingen betekent een onderdeel zijn van de vereniging, dat betrokken is met de buitenwereld. Een vereniging waar het publiek op af komt en waar vele mensen op de vrijdagavond haar moment van ontspanning en plezier vinden. Groene ster Vlissingen biedt verschillende sponsormogelijkheden aan. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem contact op via de button en vraag naar de samenwerkingsbrochure.