BREDA – Groene Ster Vlissingen 2 heeft uitstekende zaken gedaan. Het tweede was in Breda met 3-5 te sterk voor ZVV Kroeven 2. Door deze zege is het tweede nagenoeg zeker van lijfsbehoud in de Topklasse C. Voor de Vlissingers waren Kai Cosijn (3x) en Amran Dahraoui (2x) trefzeker.

De gasten begonnen goed aan het treffen met de Brabanders. Groene Ster speelde goed positiespel en nam ook meteen het initiatief. Via Kai Cosijn werd het al snel 0-1 en niet veel later zorgde de goed spelende Amran Dahraoui voor de verdiende 0-2. Groene Ster was beter, maar vergat verder afstand te nemen van ZVV Kroeven 2. De thuisploeg kwam gaandeweg de eerste helft beter in de wedstrijd en doelman Daniel Molenaar moest een aantal keer handelend optreden. Molenaar kon niet voorkomen dat het 1-2 werd. In de slotfase van de eerste helft kregen beide teams nog een aantal goede mogelijkheden, maar werden er geen verdere treffers meer geproduceerd.

In het tweede bedrijf een uitstekende start van de gasten. Via Amran Dahraoui werd het al snel 1-3 en was de marge van twee weer hersteld. Toch bleef de thuisploeg knokken en kwam niet veel later op 2-3. Het duel golfde op en neer, waarbij Groene Ster onder aanvoering van de sterk spelenden Haitam Kadiri en Nabil Azzanagui de betere partij was. Kai Cosijn maakte er 2-4 van en daarmee leek het duel gespeeld. In de absolute slotfase maakte de thuisploeg er nog 3-4 van, maar het slotakkoord was voor Cosijn, die met zijn hattrick de eindstand op 3-5 bepaalde.