BERGEN OP ZOOM – Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Salim Sandee ging met 7-2 onderuit bij titelaspirant Futsal Team Bergen op Zoom. Door deze nederlaag zakt het tweede naar de middenmoot van de Topklasse C. De Vlissingse treffers werden gemaakt door Ufuk Kahveci (2x).

De bezoekers begonnen zwak aan het treffen in Noord-Brabant. Vanaf het eerste fluitsignaal ontbrak het aan scherpte en gingen er veel dingen mis. De thuisploeg was vanaf de start de betere ploeg en nam het doel van doelman Karim Ben Sellam meteen onder vuur. Dit resulteerde binnen een minuut voor de 1-0. De Vlissingers kwamen maar niet in de wedstrijd en konden van geluk spreken dat de thuisploeg het vizier niet op scherp had. Voor de rust kwamen de Bergenaren verdiend op 2-0.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Het tweede miste alle overtuiging en kwam maar niet in de wedstrijd. Zo liep de thuisploeg gemakkelijk uit naar 4-0 en tot overmaat van ramp kreeg doelman Karim Ben Sellam een directe rode kaart voorgeschoteld door als meevoetballende keeper aan de noodrem te moeten trekken. Ufuk Kahveci redde met zijn sterke linkerbeen voor de eer; 4-1. Toch was dit maar van korte duur, want de thuisploeg liep gemakkelijk uit naar een 6-1 voorsprong. Ufuk Kahveci zorgde voor de 6-2, maar het slotakkoord was voor Futsal Team Bergen op Zoom, dat de eindstand op 7-2 bepaalde.