BERGEN OP ZOOM – Groene Ster Vlissingen 2 heeft de volgende nederlaag moeten incasseren. Het tweede ging op bezoek bij Futsal Team Bergen op Zoom met 7-4 onderuit. Door deze nederlaag blijft de Vlissingse formatie onderin de Topklasse C hangen. Voor de Vlissingers waren Bilal Bouzambou (2x), Mohammed Alhajaji en Aron Schreuder trefzeker.

Het tweede speelde op een zeer opmerkelijke tijd om 22:00 uur in Bergen op Zoom. Ondanks het zeer late tijdstip speelden de Vlissingers onder aanvoering van Khalid El Hattach een aardige eerste helft. De Brabanders kwamen al snel op voorsprong, maar middels een treffer van Mohammed Alhajaji was het niet veel later alweer gelijk; 1-1. Het duel golfde op en neer, waarbij de bezoekers het spel maakten en de thuisploeg er steeds gevaarlijk uit kwam. Ondanks een aantal goede Vlissingse kansen, werd er niet gescoord. De thuisploeg was een stuk efficiënter en liep voor de rust uit naar een 3-1 voorsprong.

In het tweede bedrijf een uitstekende start voor de gasten. Via een fraai afstandsschot van aanvoerder Bilal Bouzambou werd het al snel 3-2. Kort daarna sloegen de bezoekers wederom toe. Via een aanval over meerdere schijven zorgde Aron Schreuder voor de 3-3. Groene Ster had het moment en kort daarna was het opnieuw Bilal Bouzambou die scoorde; 3-4. De thuisploeg gaf zich echter niet gewonnen en kwam sterk terug. Ondanks een aantal fraaie reddingen van de talentvolle doelman Max van der Elburg werd het toch 4-4. In de slotfase gingen beide teams op jacht naar de zege. Het tweede, tot nu toe een zeer teleurstellend seizoen, trok wederom aan het kortste eind. De Brabanders kwamen op 5-4 en liepen in de laatste minuten zelfs nog uit naar een geflatteerde 7-4 zege.