VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft in eigen huis met 0-1 verloren van buurman en koploper ZVV Middelburg. Door deze nederlaag blijft het tweede onderin de Topklasse C hangen.

In een goed gevulde Baskensburg gingen de beloften op jacht naar de tweede zege van het seizoen. Groene Ster had veelvuldig de bal en de bezoekers loerden op de omschakeling. Beide teams kregen kansen en beide doelmannen konden zich positief onderscheiden. De Vlissingers hadden het betere van het spel, maar toch werd er voor de rust niet gescoord.

In het tweede bedrijf werd de ban gebroken door de Middelburgers. De goed keepende Paulo Pires Gomes schatte een bal verkeerd in en dit buitenkansje werd genadeloos afgestraft door de gasten; 0-1. Na deze tegenslag bleef het tweede op jacht gaan naar treffers. Zakaria El Hattach, Adam Abali en Alberthgaynio Lucia vielen andermaal op en zorgden voor een aantal fraaie aanvallen. Yassine Bouzambou, Mohammed Alhajaji en Hamza Zariouh kregen mogelijkheden, maar de beste man in de zaal, de doelman van de bezoekers hield de gehele wedstrijd zijn doel schoon en zo eindigde de derby in een ongelukkige 0-1 nederlaag.

Selectie Groene Ster 2:
Paulo Pires Gomes, Max van der Elburg; Romeo Goelaman (C), Bilal Bouzambou, Zakaria El Hattach, Badr Belhadj, Alberthgaynio Lucia, Hamza Zariouh, Mohammed Alhajaji, Kai Cosijn, Adam Abali, Kai Cosijn en Yassine Bouzambou.