DEN BOSCH – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd te stunten bij kampioen DZV/Biggelaar. Het tweede ging uiteindelijk met 7-4 onderuit. Groene Ster 2 eindigt de competitie op een zevende plaats in de Topklasse C. Voor de Vlissingers waren Kai Cosijn (3x) en Soufiane Hamami trefzeker.

De gasten begonnen goed tegen de beste ploeg uit deze competitie. Kai Cosijn opende al snel de score; 0-1. Na deze treffer werd de thuisploeg sterker en werd het tweede naar achteren gedwongen. Zo kwamen de Brabanders niet veel later op 1-1 en kort daarna op 2-1. De talentvolle Soufiane Hamami zorgde middels een verwoestend schot in het dak van het doel voor de 2-2. Het tweede zat goed in de wedstrijd en kreeg een aantal goede kansen. De beste man in de zaal, Kai Cosijn, zorgde voor de op dat moment verdiende 2-3. Kort voor de rust kwam de thuisploeg opnieuw langszij; 3-3. Ondanks een aantal goede reddingen van doelman Daniel Molenaar kon het tegendoelpunt niet voorkomen worden.

In het tweede bedrijf opnieuw een prima start voor de bezoekers. Via een fraaie aanval over meerdere schijven bediende Yassine Bouzambou de vrijstaande Kai Cosijn op maat en die maakte zijn hattrick compleet; 3-4. Vanaf dat moment vond DZV/Biggelaar het genoeg en voerde het tempo op. Het tweede kon hier niet in mee en het werd al snel 4-4. Kort daarna sloeg de kampioen opnieuw toe en zo keken de Vlissingers weer tegen een achterstand aan; 5-4. Met nog een aantal minuten op de klok probeerden de gasten nog terug in de wedstrijd te komen en gaven hierdoor ook ruimtes weg. Zo kwam de thuisploeg op 6-4 en was het verzet gebroken. In de absolute slotfase bepaalden de Bosschenaren de eindstand op 7-4.