VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de goede reeks van 2024 voort te zetten. In eigen huis ging het tweede geflatteerd met 2-8 onderuit tegen titelkandidaat FT Bergen op Zoom. De nederlaag heeft geen gevolgen voor het tweede, de ploeg is reeds veilig. Voor Groene Ster 2 waren Jeremy de Nooijer en Abdelali Zariouh trefzeker.

De bezoekers uit Noord-Brabant pakten al snel het initiatief en kwamen snel op 0-1. Niet veel later moest doelman Daniel Molenaar ook de 0-2 slikken en tot overmaat van ramp kwamen de sterke gasten via de omschakeling ook nog is op 0-3. Daarna kwam het tweede beter in de wedstrijd. De debuterende en goed spelende Jeremy de Nooijer maakte er 1-3 van en niet veel later zorgde Abdelali Zariouh voor de 2-3 door een afstandsschot van aanvoerder Romeo Goelaman tot doelpunt te promoveren.

In het tweede bedrijf hetzelfde verhaal. Een slechte start zorgde voor de 2-4 en kort daarna ook voor de 2-5. De Vlissingers probeerden van alles om de Brabantse defensie uit elkaar te spelen, maar ondanks een aantal goede kansen van onder meer Amran Dahraoui, Zakaria El Hattach en Alberthgaynio Lucia kwam de thuisploeg niet. De gasten leunden rustig achterover en sloegen toe in de omschakeling. Zo liepen de bezoekers uit naar een geflatteerde, maar zeker ook verdiende 2-8 overwinning uit.

Selectie Groene Ster 2:
Daniel Molenaar; Romeo Goelaman (C), Zakaria El Hattach, Hamza Zariouh, Amran Dahraoui, Jeremy de Nooijer, Alberthgaynio Lucia, Abdelali Zariouh, Yassine Bouzambou en Aron Schreuder.