VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 is er wederom niet in geslaagd om een positief resultaat te behalen. Het tweede verloor in eigen huis kansloos van DZV/Biggelaar uit Den Bosch. Het werd uiteindelijk 4-9 voor de Brabanders. Door deze nederlaag zakken de Vlissingers naar de voorlaatste plaats in de Topklasse C. Voor Groene Ster waren Khalid El Hattach (2x), Hamza Zariouh en Aron Schreuder trefzeker.

Ondanks alle positieve bedoelingen begon het tweede zwak aan de wedstrijd. De gasten oogden veel scherper en kwamen al snel op een 0-1 voorsprong. Doelman Max van der Elburg had zijn handen vol en kon niet voorkomen dat de bezoekers nog voor de rust uitliepen naar een 0-3 voorsprong. Kort daarna zorgde Khalid El Hattach voor de 1-3 en leek het weer een wedstrijd te worden.

In het tweede bedrijf wederom een zwakke start voor de thuisploeg. De Brabanders maakten hier optimaal gebruik van en liepen simpel weg naar een 1-5 voorsprong. Daarna de beste fase van de Vlissingers. Groene Ster kreeg kans op kans en kwam zelfs terug tot 3-5 via treffers van Aron Schreuder en wederom Khalid El Hattach. Dichterbij kwamen de Vlissingers niet, want niet veel later liepen de bezoekers verder weg. In een kort tijdsbestek liep de score steeds verder op en werd het uiteindelijk 4-9. De vierde Vlissingse treffer kwam op naam van Hamza Zariouh.

Selectie Groene Ster 2:
Max van der Elburg; Bilal Bouzambou (C), Khalid El Hattach, Soufian Hamami, Karim Boughaba, Hamza Zariouh, Zakaria El Hattach en Aron Schreuder.