VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Hoessein Bouzambou ging in eigen huis met 7-11 onderuit tegen laagvlieger HV/Veerhuys uit Hoorn. Door deze nederlaag zakt de Vlissingse formatie steeds verder weg naar het rechterrijtje. Voor de Vlissingers waren Istvan Bakx, Imad Azzanagui (beiden 2x), Kai Cosijn, Yassine Bouzambou en Haitam Kadiri trefzeker.

De bezoekers uit Noord-Holland speelden de gehele wedstrijd met een meevoetballende keeper. De gasten deden dit met verve en kregen in de beginfase al meteen een aantal goede kansen. Doelman Steven Manz moest een aantal keer handelend optreden. De thuisploeg, geteisterd door veel afwezigen, kreeg ook kansen en zo was het een wedstrijd met tal van kansen. Halverwege stond het dan ook 4-4. Voor Groene Ster waren gelegenheidsaanvoerder Istvan Bakx, de sterk spelende Imad Azzanagui, Kai Cosijn en Yassine Bouzambou trefzeker.

In het tweede bedrijf liepen de bezoekers steeds verder weg. Groene Ster speelde uiterst slordig en gaf veel kansen en uiteindelijk ook goals weg. De Vlissingers probeerden van alles, maar kwamen simpelweg tekort om de gasten echt pijn te doen. HV/Veerhuys pakte de eerste zege van het seizoen, voor de Vlissingers zorgden Imad Azzanagui, Haitam Kadiri en Istvan Bakx voor de treffers in de tweede helft.

Selectie Groene Ster:
Steven Manz, Paulo Pires Gomes; Nabil Azzanagui, Yassine Bouzambou, Istvan Bakx (C), Adam Abali, Romeo Goelaman, Haitam Kadiri, Amran Dahraoui, Kai Cosijn en Imad Azzanagui.