EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen is uitgeschakeld in het bekertoernooi. De ploeg van Hoessein Bouzambou verloor met 6-4 van eerstedivisionist Botafogo. Voor de Vlissingse formatie waren Nabil Azzanagui (2x), Yassine Bouzambou en Amran Dahraoui trefzeker.

Op papier een wedstrijd die gewonnen moest worden. Botafogo, vorig jaar nog tegenstander van het tweede in de competitie, promoveerde afgelopen seizoen naar de eerste divisie.  De Vlissingers begonnen zwak aan de wedstrijd en keken al binnen een minuut tegen een 1-0 achterstand aan. Toch leken de Vlissingers alles onder controle te hebben, want niet veel later zorgde Nabil Azzanagui voor de 1-1 en kort daarna werd het ook nog is 1-2 door dezelfde Nabil Azzanagui. Daarna kelderde het niveau van de bezoekers en kwam de thuisploeg terug in de wedstrijd. De Eindhovenaren kwamen op 2-2 en kort daarna zelfs op 3-2. Groene Ster gaf totaal niet thuis en moest voor de rust ook nog is de 4-2 slikken. Kort voor de pauze maakte Yassine Bouzambou de stand iets draaglijker; 4-3.

In het tweede bedrijf dus genoeg tijd om de opgelopen schade weg te poetsen, maar ook nu weer een valse start. De thuisploeg kwam al snel op 5-3 en kort daarna zelfs op 6-3. Groene Ster kwam maar niet in de wedstrijd en speelde uiterst slordig. In de slotfase deed Amran Dahraoui nog iets terug (6-4), maar verder dan dit kwamen de Vlissingers niet.