ZWAAG – Groene Ster Vlissingen heeft een kansloze nederlaag moeten slikken. Op bezoek bij titelaspirant Hovocubo werd er met 9-1 verloren. Door deze nederlaag blijft de ploeg van Azdine Boufrahi op de achtste plaats staan. De Vlissingse treffer kwam op naam van Ufuk Kahveci.

Groene Ster begon goed aan het duel met de ploeg uit Noord-Holland. De bezoekers verdedigden compact en kwamen er snel uit. De eerste wapenfeitjes waren dan ook voor de gasten, maar niet veel later trok het sterke Hovocubo het spel steeds meer naar zich toe. Doelman Karim Ben Sellam kon bij de eerste aanvallen nog redding brengen, maar moest na zes minuten toch capituleren; 1-0. Dit was meteen het startsein voor de regerend landskampioen. Groene Ster kwam er nog moeilijk uit en de thuisploeg voerde de druk op. Twee minuten later kwam Hovocubo op 2-0 en niet veel later stond het alweer 3-0. De Vlissingers kregen weinig vat op het snelle combinatievoetbal van de thuisploeg en zag Hovocubo nog voor de rust uitlopen naar een eclatante 5-0 voorsprong.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Hovocubo maakte het spel en Groene Ster loerde op de omschakeling. Ook in de tweede helft kregen de bezoekers kansen om tot score te komen, maar moesten lang wachten op de eerste treffer. Hovocubo bleef rustig doorgaan met scoren en liep gemakkelijk uit naar een 8-0 voorsprong. De talentvolle Ufuk Kahveci redde de Vlissingse eer door de 8-1 binnen te schieten, maar het slotakkoord was voor de thuisploeg, die de eindstand op 9-1 bepaalde.