JEUGD ACADEMIE

TEAMS

Vanaf het seizoen 2022/2023 lanceren we onze eigen jeugdopleiding! Heb je de ambitie om als (zaal)voetballer beter te willen worden? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zullen onder leiding van gekwalificeerde trainers goede trainingen aanbieden, waarbij de ontwikkeling van de speler centraal staat. De vaste trainingsdag wordt zondag. De exacte tijden en data zullen later na de inschrijvingen gecommuniceerd worden. Daarnaast zullen er per leeftijdscategorie gedurende het seizoen wedstrijden en/of toernooien gespeeld worden. Als lid betaal je €90 contributie per seizoen en ontvang je o.a. een seizoenskaart en een geheel verzorgd trainingstenue. Heb je interesse om voor deze relatief lage contributie lid te worden van de mooiste vereniging van Zeeland? Meld je dan aan via het formulier op onze website www.groenestervlissingen.nl

Wij zijn aangesloten bij Sportfonds Zeeland. Via deze weg is het mogelijk een tegemoetkoming contributie te ontvangen.
Wij streven ernaar om de volgende Future Teams te presenteren:

FUTURE TEAM GROENE STER O19

Deze ploegen (de bovenbouw) zullen uitkomen in de RZW competitie en op wekelijkse basis wedstrijden spelen. Dit is een regionale zaalvoetbalcompetitie. De wedstrijddag zal waarschijnlijk de vrijdag zijn. Daarnaast zal er 1x in de twee weken op zondag getraind worden om uiteindelijk verder te ontwikkelen. Het doel is om spelers klaar te stomen voor het 1e en/of 2e team.

FUTURE TEAM GROENE STER O17

De middenbouw van onze opleiding staat in het teken van ontwikkeling. Er worden trainingen aangeboden op wekelijkse basis (zondag). Daarnaast zullen er oefenwedstrijden en toernooien gespeeld worden. Het doel is om een betere (zaal)voetballer te worden om uiteindelijk de stap naar de bovenbouw te maken.

FUTURE TEAM GROENE STER O15

De onderbouw van onze opleiding staat in het teken van het leren voetballen in de zaal om de techniek van het individu te verbeteren. Er worden trainingen aangeboden op wekelijkse basis (zondag).