EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft ook de tweede competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Op bezoek bij ZVV Eindhoven werd er met 6-4 verloren. Door de twee nederlagen staat de teller nog altijd op de hatelijke nul in de Topklasse C. Voor de Vlissingse beloften was Yassine Bouzambou verantwoordelijk voor alle vier de treffers.

Nadat vorige week Eteha niet genoeg spelers had en daardoor ook bestraft is met drie punten in mindering, reisde het tweede voor de op papier derde speeldag voor de tweede keer op bezoek naar Eindhoven. Op de eerste speeldag werd er met 4-1 verloren van FC Eindhoven 2, dus was de missie duidelijk; eerherstel. De gasten begonnen dramatisch aan het treffen en keken al snel tegen een 2-0 achterstand. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de Vlissingers beter in de wedstrijd. Onder leiding van aanvoerder Romeo Goelaman en topschutter Yassine Bouzambou werden de bezoekers sterker. Op aangeven van Amran Dahraoui zorgde Yassine Bouzambou voor de 2-1 en niet veel later maakte Bouzambou alweer gelijk; 2-2. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Debuterend doelman Max van der Elburg kon niet voorkomen dat de thuisploeg weer op voorsprong kwam en in de tweede helft uitliep naar 4-2. Via een aanval over meerdere schijven stelde Bilal Bouzambou zijn broer Yassine Bouzambou in staat om de 4-3 te maken. Groene Ster geloofde er weer in en kreeg legio kansen om langszij te komen. ZVV Eindhoven counterde en maakte er 5-3 van. Via de vierde treffer van de avond en zijn 50e in dienst van Groene Ster Vlissingen zorgde Yassine Bouzambou voor de 5-4. Het slotakkoord was echter voor de Eindhovenaren, die de eindstand op 6-4 bepaalden.