EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft met 3-3 gelijk gespeeld op bezoek bij Botafogo. De ploeg van Eduardo Duarte speelde een prima partij en verstevigt hiermee een plek in de middenmoot van de Topklasse C. Voor de Vlissingers waren Fernando de Vos (2x) en Aron Schreuder trefzeker.

Het tweede had het initiatief in Eindhoven. In het eerste bedrijf kregen de Vlissingers een aantal goede kansen om score te openen, maar kwam tegen de verhouding in op een 1-0 achterstand. Via de talentvolle Fernando de Vos, op aangeven van de sterk spelende Virhu Bhoelai, werd het kort hierna 1-1.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Het tweede had het overwicht en de kansen, maar keek opnieuw tegen een achterstand aan; 2-1. Via Aron Schreuder, na goed voorbereidend werk van Bilal Bouzambou en Alberthgaynio Lucia, werd het 2-2. In de laatste fase van het duel kregen beide teams kansen. Doelman Gianluca Agnello pareerde veel, maar moest toch de 3-2 incasseren. Op aangeven van Amran Dahraoui zorgde uitblinker Fernando de Vos voor de verdiende gelijkmaker; 3-3.