VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in stijl afgesloten. De ploeg van Eduardo Duarte won met 6-2 van kampioen ZVV Kroeven uit Roosendaal. Voor de Vlissingse formatie waren Kai Cosijn (2x), Khalid El Hattach, Karim Boughaba, Imad Azzanagui en Aron Schreuder trefzeker. 

Het tweede begon uitstekend aan de wedstrijd en bepaalde het tempo. De gasten werden meteen volle bak onder druk gezet en terug gedrongen op eigen helft. Khalid El Hattach opende al snel de score; 1-0. Groene Ster bleef ook na deze treffer de betere en ging op zoek naar een grotere voorsprong. Op aangeven van de 16-jarige Fernando de Vos zorgde de eveneens 16-jarige Kai Cosijn voor de dikverdiende 2-0. Na deze treffer kwam de kampioen uit Noord-Brabant beter in de wedstrijd. De sterk keepende Shurmelon Nicolina moest een aantal keer handelend optreden, maar kon niet voorkomen dat het 2-1 werd. Het duel werd iets gelijkwaardiger en beide teams kregen kansen. Imad Azzanagui zorgde op aangeven van Amran Dahraoui voor de 3-1. Groene Ster kreeg een aantal goede kansen om verder uit te lopen, maar in plaats van verder uit te lopen, kwamen de Brabanders terug tot 3-2.

In het tweede bedrijf wederom een sterk startend Groene Ster. Karim Boughaba rondde een aanval over meerdere schijven bekwaam af en zorgde voor de 4-2. ZVV Kroeven ging op zoek naar de aansluiting, maar de Vlissingers verdedigden goed. Via Kai Cosijn werd het 5-2 en was het duel gespeeld. In de slotfase zorgde de makkelijk scorende Aron Schreuder voor de verdiende 6-2 eindstand.