VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een goede dienst bewezen. De ploeg van Eduardo Duarte was in eigen huis veel te sterk voor Cluzona’74; 10-2. Voor de Vlissingse formatie waren Kai Cosijn (3x), Bilal Bouzambou, Karim Boughaba, Aron Schreuder (allen 2x) en Fernando de Vos trefzeker.

In een eenzijdige wedstrijd namen de jonge talenten het heft al snel in handen. Via een snel doelpunt van aanvoerder Bilal Bouzambou werd eht 1-0. Niet veel later de sterk spelende Karim Boughaba voor de 2-0. De bezoekers uit Wouw hadden weinig in te brengen en het tweede kreeg meteen een aantal grote kansen om verder uit te lopen. Via de 16-jarige Fernando de Vos werd het 3-0 en was het duel eigenlijk al beslist. Voor de rust zorgde Aron Schreuder voor de vierde treffer en maakte Kai Cosijn op aangeven van Virhu Bhoelai de 5-0.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Groene Ster was heer en meester, maar werd wel slordiger. Via Kai Cosijn werd het 6-0. Het tweede geloofde het allemaal wel en de gasten maakten er 6-1 van. Doelman Shurmelon Nicolina moest een aantal keer handelend optreden, maar moest alsnog de 6-2 incasseren. Het tweede gaf na deze tegengoal weer gas en via een assist van Amran Dahraoui zorgde Aron Schreuder voor de 7-2. De 16-jarige Alberthgaynio Lucia bediende de andere 16-jarige Kai Cosijn op maat en die maakte er 8-2 van. Bilal Bouzambou zorgde voor de 9-2 en het slotakkoord was voor Karim Boughaba, die de eindstand op 10-2 bepaalde.