BERGEN OP ZOOM – Groene Ster Vlissingen 2 heeft op bezoek bij ZVV Metsj Point met 6-6 gelijk gespeeld. Door dit gelijkspel blijven de Vlissingers steken op een zevende plaats in de Topklasse C. Voor het tweede waren Ufuk Kahveci (3x), Kai Cosijn (2x) en Amran Dahraoui trefzeker.

Na twee nederlagen op rij reisde het tweede af naar Bergen op Zoom. Ondanks alle goede bedoelingen kenden de bezoekers een dramatische start. De gasten waren niet scherp en keken al vroeg tegen een 2-0 achterstand aan. Doelman Rowin van ’t Westende moest alle zeilen bijzetten om een grotere achterstand te voorkomen. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de Vlissingers beter in de wedstrijd. Aron Schreuder en Abdelali Zariouh kregen goede kansen om de ploeg weer terug in de wedstrijd te schieten, maar zagen hun inzetten niet in het Brabantse doel belanden. De thuisploeg was een stuk efficiënter in deze fase en kwam op 3-0. Kort voor de rust wederom een sterke fase voor Groene Ster. Via de opnieuw sterk spelende Ufuk Kahveci werd het 3-1.

In het tweede bedrijf een ander spelbeeld. Groene Ster domineerde de wedstrijd en ging op zoek naar de aansluiting. Via Oranje O19 international Kai Cosijn werd het 3-2 en de gasten bleven drukken. Ufuk Kahveci zorgde met zijn fameuze linkerbeen voor de verdiende gelijkmaker; 3-3. De Vlissingers roken bloed, maar moesten ook oppassen voor de omschakeling van de thuisploeg. Zo kwam die ploeg weer op 4-3 en kon het tweede wederom in de achtervolging. Amran Dahraoui zorgde voor de gelijkmaker; 4-4. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Kai Cosijn zorgde met zijn tweede treffer van de avond voor de 4-5 en kantelde daarmee de wedstrijd. In een spannende slotfase kregen beide ploegen kansen. De thuisploeg kwam op 5-5 na een fraaie individuele actie. Met nog een paar minuten op de klok gingen de bezoekers vol voor de zege. Ufuk Kahveci zorgde voor de 5-6 en maakte daarmee zijn hattrick compleet. Het slotakkoord was echter voor ZVV Metsj Point, die in de allerlaatste minuut de eindstand op 6-6 bepaalde.