DEN BOSCH – Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Eduardo Duarte ging hard onderuit op bezoek bij DZV/Biggelaar. In Den Bosch werd het uiteindelijk 9-2. De Vlissingse treffers kwamen op naam van aanvoerder Bilal Bouzambou.

De gasten begonnen uiterst zwak aan de wedstrijd en keken al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Kort hierna werd het 2-0 en in dezelfde minuut zelfs 3-0. Het werd een loodzware opgave voor de jonge bezoekers. Ondanks een aantal mogelijkheden kwam Groene Ster niet terug in de wedstrijd. Voor de pauze kon doelman Gianluca Agnello nog twee keer vissen; 5-0.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. De Brabanders kwamen niet in de problemen en Groene Ster kende een slechte dag. De thuisploeg liep gedurende de tweede helft uit naar een 8-0 voorsprong; alvorens Bilal Bouzambou de eer redde; 8-1. Kort daarna maakte Bouzambou op aangeven van Fernando de Vos de 8-2. Het slotakkoord was echter voor DZV/Biggelaar, die deze eenzijdige wedstrijd op 9-2 bepaalde.