ROOSENDAAL – Groene Ster Vlissingen 2 heeft de derbyzege op ZVV Middelburg geen goed vervolg kunnen geven met een zege. Op bezoek bij het nog puntloze ZVV Kroeven 2 kwamen de talenten niet verder dan een teleurstellend 4-4 gelijkspel. Door dit resultaat blijft het tweede in de middenmoot van de Topklasse C hangen. Yassine Bouzambou (2x), Adam Abali en Alberthgaynio Lucia verzorgden de Vlissingse productie.

Groene Ster begon goed aan het duel met de promovendus. De gasten kregen een aantal goede kansen om de score te openen, maar gingen hier uiterst nonchalant mee om. De Brabanders waren een stuk effectiever en namen dan ook de leiding; 1-0. Het tweede ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg loon naar werken. Yassine Bouzambou zorgde voor de 1-1. De Vlissingers gingen echter steeds slechter spelen en zo kwam de thuisploeg op 2-1. Niet veel later werd het ook nog is 3-1 na wederom slap optreden achterin.

In het tweede bedrijf een ander Groene Ster. Toch moest de ploeg nog een domper verwerken. Doelman Gianluca Agnello werd voor de vierde keer gepasseerd en  leek het duel beslist; 4-1. Groene Ster rechtte echter de rug en via de sterk spelende Adam Abali werd het 4-2. De Vlissingers kenden weer een sterke fase en kregen kans na kans. Via Alberthgaynio Lucia werd het op aangeven van Romeo Goelaman 4-3. De bezoekers roken bloed en gingen op jacht naar de gelijkmaker. Yassine Bouzambou zorgde voor de 4-4 en het duel was weer volledig in evenwicht. In de slotfase gingen de talenten op zoek naar de zege, maar de bal wilde er simpelweg niet in. Kai Cosijn, Aron Schreuder en Alberthgaynio Lucia kregen een aantal grote kansen, maar de echte scherpte was er niet deze avond.