ROOSENDAAL – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de sterke reeks van de laatste weken een vervolg te geven. De ploeg van Eduardo Duarte verloor in Roosendaal met 8-5 van titelaspirant Bristol Team. Voor het tweede waren Karim Boughaba (2x), Kai Cosijn, Aron Schreuder en Haitam Kadiri trefzeker.

Het tweede begon zwak aan het duel en keek al na een halve minuut tegen een 1-0 achterstand aan. De jonge Vlissingse formatie kon deze klap nauwelijks verwerken, want niet veel later stond het al 2-0. Het tweede knokte zich terug in de wedstrijd en na de 3-0 van de Brabanders, zorgde Kai Cosijn voor de 3-1. Het duel werd gelijkwaardiger en de bezoekers kregen een aantal kansen om terug in de wedstrijd te komen, maar kort voor de rust werd het alsnog 4-1.

In het tweede bedrijf wederom een zwakke start. Bristol Team maakte 5-1 en niet veel later zelfs 6-1. Ondanks de ruime achterstand gaven de Vlissingers niet op. Via Aron Schreuder werd het 6-2 en via de sterk spelende Karim Boughaba werd het 6-3. De thuisploeg maakte 7-3 en het duel was daarmee beslist. In de slotfase zorgde Boughaba met zijn tweede treffer van de avond voor de 7-4. Bristol Team maakte de 8-4 en het slotakkoord was voor Haitam Kadiri, die de eindstand op 8-5 bepaalde.