WOUW – Groene Ster Vlissingen 2 heeft de goede reeks van 2022 een vervolg gegeven. De ploeg van Eduardo Duarte won in Wouw met 2-5 van hekkensluiter Cluzona’74. De Vlissingse treffers kwamen op naam van Yassine Bouzambou, Hamza Zariouh (beiden 2x) en doelman Karim Ben Sellam. Door deze zege klimt het tweede naar de zesde plaats in de Topklasse C.

Ondanks een veldoverwicht voor het tweede kwam de thuisploeg uit een omschakelmoment op 1-0. Niet veel later zorgde Yassine Bouzambou voor de gelijkmaker. Kort voor de rust kwamen de Brabanders weer op voorsprong en zo keek het tweede halverwege tegen een 2-1 achterstand aan.

In de tweede helft rechtte het tweede de rug. Via Karim Ben Sellam werd het 2-2 en niet veel later zorgde de sterk spelende Hamza Zariouh voor de 2-3. Ondanks de vele kansen bleef het lang spannend. Zariouh maakte uiteindelijk de 2-4 en hiermee was het duel beslist. Het slotakkoord was voor Yassine Bouzambou, die op fraaie wijze de eindstand op 2-5 bepaalde.