VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie in de Topklasse C. Het tweede was in eigen huis veel te sterk voor hekkensluiter Eteha uit Papendrecht. Het werd uiteindelijk een gemakkelijke 12-2 zege. Voor de Vlissingse formatie waren Aron Schreuder (4x), Kai Cosijn (3x), Karim Boughaba, Yassine Bouzambou, Ufuk Kahveci, Amran Dahraoui en Zakaria El Hattach trefzeker.

In een lege Baskensburg (vanwege de ongeregeldheden van onze “supporters”van vorige week) begon de thuisploeg goed. De Vlissingers namen meteen het initiatief en kregen in de beginfase meteen een aantal grote kansen. Via Kai Cosijn werd het 1-0 en niet veel later zorgde Karim Boughaba voor de 2-0. De thuisploeg was veel sterker dan de gasten uit Zuid-Holland, maar verzuimde de ene kans na de andere. Zo af en toe kwamen de bezoekers eruit, maar de talentvolle doelman Yassine Mahfoud was paraat. Groene Ster bleef kansen creëren en kwam kort voor rust op 3-0 door de sterk spelende Aron Schreuder.

In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld onveranderd. Het tweede was oppermachtig en kreeg ook in de tweede helft tal van kansen om een monsterscore neer te zetten. Via Aron Schreuder werd het 4-0, waarna Kai Cosijn de stand op 5-0 bracht. Via een prachtige treffer van Ufuk Kahveci werd het 6-0. Groene Ster bleef aanvallen en via twee treffers van topschutter Aron Schreuder werd het 8-0. Ook Kai Cosijn scoorde er op los en maakte middels zijn derde treffer van de avond de 9-0. Amran Dahraoui zorgde voor de 10-0, waarna de bezoekers tot twee keer toe iets terug deden; 10-2. Het slotakkoord was voor de thuisploeg. De talentvolle Zakaria El Hattach zorgde voor de 11-2 en Aron Schreuder bepaalde met zijn vierde treffer van de avond voor de 12-2 eindstand.