BERKEL-ENSCHOT – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd om de beloften van BE’79 te verslaan. In Noord-Brabant werd er met 3-2 verloren. Door deze nederlaag blijft het tweede op de zevende plaats in de Topklasse C steken. Voor Groene Ster waren Yassine El Hattach en Ufuk Kahveci trefzeker.

Groene Ster 2 reisde met twee debutanten naar het Brabantse Berkel-Enschot af. Door vele afwezigen maakten Zakaria El Hattach (15 jaar) en zijn broer Yassine El Hattach (16 jaar) voor het eerst hun opwachting voor het tweede, wat ook betekende dat dit het gemiddeld jongste tweede ooit was. Op bezoek bij subtopper BE’79 kende het tweede een prima eerste helft. De Brabanders kwamen nog wel snel op voorsprong, maar daarna was het de beurt aan de Vlissingers. Via Yassine El Hattach werd het 1-1 en niet veel later zorgde de wederom ijzersterk spelende Ufuk Kahveci voor de 1-2 voorsprong. Het spel golfde op en neer en beide teams kregen kansen. Doelman Rowin van ’t Westende liet zich weer van zijn beste kant zien en mede door zijn reddingen gingen de gasten met een 1-2 voorsprong de rust in.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Beide ploegen kregen kansen, maar dit keer was het de beurt aan de thuisploeg. BE’79 kwam na de rust al snel op 2-2. Groene Ster kreeg een aantal goede kansen via Yassine El Hattach en Abdelali Zariouh, maar het was de thuisploeg die op 3-2 kwam. De Vlissingers zetten alles op alles om terug in de wedstrijd te komen, maar verder dan een inzet van Ufuk Kahveci op de lat kwamen de gasten niet meer.