VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft op de laatste speeldag van het seizoen gelijk gespeeld. In eigen huis werd het 5-5 tegen de nummer twee van de ranglijst, ZVG 2. Door dit resultaat eindigt het tweede op de zevende plaats in de Topklasse C. Voor de Vlissingers waren Ufuk Kahveci (3x), Kai Cosijn en Amran Dahraoui trefzeker.

Ondanks alle goede bedoelingen begon de thuisploeg dramatisch aan het treffen met de bezoekers uit Gorinchem. ZVG 2 kwam al snel op voorsprong en niet veel later stond het alweer 0-2. De Vlissingers gaven in deze fase van het duel totaal niet thuis, waardoor de gasten in de eerste helft verder konden uitlopen. De bezoekers hadden geen kind aan het tweede en liepen gemakkelijk uit naar een 0-4 voorsprong. Aan het einde van de eerste helft kwam Groene Ster beter in de wedstrijd. De ploeg speelde veel agressiever en liet de bal goed rond gaan. Via een fraaie individuele actie van Kai Cosijn werd de ruststand op 1-4 bepaald.

In het tweede bedrijf een heel ander spelbeeld. Groene Ster was heer en meester en drukte de bezoekers ver naar achteren. Via een diagonaal schot van Amran Dahraoui werd het al snel 2-4. De Vlissingers bleven drukken en kregen kans na kans. Via sterkhouder Ufuk Kahveci werd het 3-4 en was er nog genoeg tijd om de wedstrijd volledig om te draaien. Kort daarna raakte Kahveci nog twee keer de lat, maar de goal viel aan de andere kant; 3-5. Ondanks deze achterstand bleef Groene Ster knokken om terug in de wedstrijd te komen. De talentvolle Alberthgaynio Lucia bracht veel energie in de ploeg en zorgde continu voor dreiging. Via een afstandsschot van Ufuk Kahveci werd het 4-5. In deze fase kon de gelijkmaker niet uitblijven. Ufuk Kahveci maakte zijn hattrick compleet door de 5-5 binnen te schieten. Met nog een paar minuten op de klok ging Groene Ster vol voor de zege. Aron Schreuder had in de absolute slotfase nog de kans om de winnende te maken, maar zijn inzet ging over.