VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft de nederlaag van afgelopen vrijdag (6-1) weggepoetst. De ploeg van Eduardo Duarte won van hetzelfde FC Bergeijk. In eigen huis werden de Brabanders met 9-3 verslagen. Karim Boughaba, Alberthgaynio Lucia (beiden 2x), Bilal Bouzambou, Amran Dahraoui, Kai Cosijn, Abdelali Zariouh en Aron Schreuder verzorgden de productie.

Het tweede begon sterk aan de wedstrijd en via een hard schot met links zorgde Karim Boughaba voor de 1-0. De bezoekers kwamen echter al vrij snel langszij; 1-1. Het duel golfde op en neer en beide teams zochten vooral de aanval. Via een afstandsschot van aanvoerder Bilal Bouzambou werd het kort daarna 2-1. Het was zijn eerste treffer in dienst van Groene Ster. Kort daarna zorgde de talentvolle Alberthgaynio Lucia voor de 3-1. De gasten kregen echter ook genoeg kansen en het was aan doelman Wouter Korteweg te danken dat ze niet terug in de wedstrijd kwamen. Amran Dahraoui zorgde op aangeven van Fernando de Vos voor de 4-1. Kort voor de rust maakte Kai Cosijn de 5-1 en de ruststand werd bepaald door Karim Boughaba; 6-1.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Beide teams zochten de aanval en kregen dan ook kansen. FC Bergeijk kwam terug tot 6-2 en geloofde er weer in. Alberthgaynio Lucia zorgde voor de 7-2 en het duel was definitief  beslist. Abdelali Zariouh maakte er na een fraaie aanval over meerdere schijven 8-2 van. Ondanks de ruime achterstand bleven de bezoekers aanvallen. Zij maakten hun derde treffer van de avond; 8-3. Het slotakkoord was voor Aron Schreuder, die de eindstand op 9-3 bepaalde.