DINTELOORD – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de eerste zege van het seizoen te boeken. Het tweede speelde in het Brabantse Dinteloord met 5-5 gelijk tegen Prinsland. Voor de Vlissingse beloften waren Hamza Zariouh (2x), Yassine Bouzambou, Aron Schreuder en Abdelali Zariouh trefzeker. Door het gelijkspel heeft het tweede na twee duels één punt op de teller.

Voordat de wedstrijd begon, werden de pasjes gecontroleerd. Secretaris dhr Grinwis nam dit op zich en besloot dat Groene Ster 2 doelman Paulo Pires niet mocht spelen. Zijn foto was niet zichtbaar in de app en ondanks het aantonen van het legitimatiebewijs en het later zichtbaar worden van de foto in de app, mocht Pires niet starten en moest noodgedwongen veldspeler Karim Boughaba het Vlissingse doel bewaken. Ondanks deze grote teleurstelling begon het tweede goed aan de wedstrijd. Groene Ster nam het initiatief en dit leidde meteen tot een aantal goede kansen. Via sterkhouder Yassine Bouzambou werd het 0-1 door de Brabantse doelman in de korte hoek te verschalken. Groene Ster kende een goede fase en ging op zoek naar meer treffers. Op aangeven van Aron Schreuder zorgde de sterk spelende Hamza Zariouh voor de 0-2. Na deze treffer kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Beide teams kregen kansen en gelegenheidsdoelman Karim Boughaba hield zijn doel redelijk lang schoon. Kort voor de rust werd het dan toch 1-2. Het tweede leek even de kluts kwijt, want niet veel later stond het 2-2.

In het tweede bedrijf wederom een goed startend Groene Ster. Hamza Zariouh maakte op aangeven van de talentvolle Alberthgaynio Lucia de 2-3 en niet veel later zorgde Aron Schreuder op fraaie wijze voor de 2-4 door de bal fraai binnen te schieten. In deze fase hadden de Vlissingers de kans om verder uit te lopen. Amran Dahraoui en Aron Schreuder vergaten echter de wedstrijd op slot te gooien. Gaandeweg de tweede helft kwam de thuisploeg weer terug in de wedstrijd. Prinsland maakte 3-4 en niet veel later zelfs 4-4. Het duel golfde op en neer en de Brabanders kwamen voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong; 5-4. Met nog een paar minuten op de klok moesten de gasten in de achtervolging. Op aangeven van Romeo Goelaman zorgde Abdelali Zariouh voor de gelijkmaker; 5-5. In de absolute slotfase gingen beide ploegen op jacht naar de zege, maar het bleef uiteindelijk bij een gelijkspel.