VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft goede zaken gedaan in de Topklasse C. Het tweede won in de eigen Baskensburg met 9-6 van hekkensluiter ESZVV Totelos uit Eindhoven. Door deze zege stijgen de talenten naar de zesde plaats op de ranglijst. De Vlissingse treffers werden geproduceerd door Aron Schreuder, Kai Cosijn (beiden 3x), Ufuk Kahveci (2x) en aanvoerder Romeo Goelaman.

Groene Ster begon uitstekend. Na twintig seconden veroverde Aron Schreuder de bal en sloeg genadeloos toe; 1-0. De thuisploeg wilde het duel snel naar zich toe trekken en ging op zoek naar meer treffers. Alberthgaynio Lucia raakte de paal, maar de gasten uit Eindhoven kwamen op 1-1. De Vlissingse formatie was sterker en via de soms ongrijpbare Kai Cosijn werd het niet veel later 2-1. Het tweede speelde een prima eerste helft en liep gaandeweg de eerste helft verder uit. Via de makkelijk scorende Aron Schreuder werd het 3-1 en niet veel later zorgde de beste man van de zaal, Ufuk Kahveci, voor de 4-1. Kort voor de rust zorgde Kai Cosijn met zijn tweede treffer van de avond voor de 5-1 ruststand.

In het tweede bedrijf begon Groene Ster weer ijzersterk. Via een aanval over meerdere schijven bediende Romeo Goelaman Aron Schreuder op maat, die zijn hattrick compleet maakte; 6-1. Ufuk Kahveci zag vervolgens zijn schot via een Eindhovens been in het doel belanden en daarmee was het duel in feite beslist; 7-1. Desalniettemin gaven de Brabantse studenten niet op. Middels een meevoetballende keeper kwamen de gasten terug tot 7-2 en kort daarna ook tot 7-3. Doelman Dilian Vink kreeg opeens veel werk te verrichten en zag niet veel later de 7-4 binnen vallen. Kai Cosijn maakte op aangeven van Amran Dahraoui de 8-5, maar de bezoekers bleven geloven in een resultaat. ESZVV kwam terug tot 8-6 met nog een paar minuten op de klok. Het slotakkoord was echter voor aanvoerder Romeo Goelaman, die met zijn 100e treffer in dienst van onze club de eindstand op 9-6 bepaalde.