VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de nederlaag van vorige week weg te poetsen. In eigen huis ging de ploeg van Eduardo Duarte met 3-4 onderuit tegen promotiekandidaat ZVG/Cagemax 2. Door deze nederlaag blijft het tweede steken op een stek in de middenmoot in de Topklasse C. Abdelali Zariouh, Amran Dahraoui en Salim Sandee verzorgden de Vlissingse productie.

Het tweede begon niet scherp aan het duel en keek al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Niet veel later stond het 0-2 en kon de thuisploeg dus aan de bak. De jonge talenten groeiden in de wedstrijd en via Abdelali Zariouh werd het 1-2. Groene Ster kende een goede fase en kreeg een paar goede mogelijkheden om langszij te komen. Kai Cosijn raakte de lat, Karim Boughaba vond de bezoekende doelman op zijn weg. In de tegenstoot werd het 1-3. De Vlissingers gaven echter niet op en gingen op zoek naar de aansluiting. Aron Schreuder speelde zichzelf knap vrij en bediende Amran Dahraoui op maat; 2-3.

In het tweede bedrijf hetzelfde spelbeeld. Een sterk spelend Groene Ster maakte het spel en de bezoekers uit Gorinchem loerden op de counter. De Vlissingers gingen op jacht naar de gelijkmaker, maar gaven ook ruimte weg. In de omschakeling werd het 2-4 en leek het duel beslist. Dankzij een aantal fraaie reddingen van doelman Shurmelon Nicolina bleef de thuisploeg in de wedstrijd. Het tweede gaf zich echter niet gewonnen en op aangeven van Romeo Goelaman zorgde Salim Sandee voor de 3-4. In het restant van de tweede helft drukte het tweede verder op de goal van ZVG. Karim Boughaba kreeg de grootste kans, maar zag zijn inzet gekeerd worden door de doelman van ZVG.