EINDHOVEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Het tweede ging in Eindhoven met 8-5 onderuit tegen laagvlieger ESZVV Totelos. Door deze nederlaag blijft de ploeg in de middenmoot van de Topklasse C kwakkelen. De Vlissingse treffers kwamen op naam van Ufuk Kahveci, Abdelali Zariouh (beiden 2x) en Romeo Goelaman.

Groene Ster 2 begon dramatisch aan het treffen met de Brabanders. Binnen een paar minuten keken de Vlissingers al direct tegen een 3-0 achterstand aan. Kort daarna kreeg Yassine Bouzambou een directe rode kaart voorgeschoteld. De thuisploeg strafte het overtal genadeloos af. Het tweede was niet bij de les en kwam zelfs op een 5-0 achterstand te staan. Naarmate de eerste helft vorderde, kwamen de bezoekers iets beter in de wedstrijd. Via Ufuk Kahveci werd het 5-1, maar kort voor de rust werd het alsnog 6-1 voor de ploeg uit de lichtstad.

In het tweede bedrijf een beter Groene Ster. Via Abdelali Zariouh werd het 6-2 en niet veel later zorgde de goed spelende Ufuk Kahveci voor de 6-3. De gasten begonnen er weer in te geloven en via aanvoerder Romeo Goelaman werd het 6-4. In de eindfase ging het dan alsnog mis. ESZVV Totelos liep uit naar 8-4, waarna Abdelali Zariouh de eindstand op 8-5 bepaalde.