BERGEIJK – Groene Ster Vlissingen 2 is er niet in geslaagd de zege van vorige week een goed vervolg te geven. De ploeg van Eduardo Duarte verloor in het Brabantse Bergeijk met 6-1. Kai Cosijn zorgde voor de enige Vlissingse treffer. Het tweede blijft hierdoor op de zevende plaats in de topklasse c hangen.

Het tweede reisde met een uiterst jong team af naar Bergeijk, waaronder de 16-jarigen Kai Cosijn, Fernando de Vos en Alberthgaynio Lucia. De beginfase was voor de thuisploeg. De bezoekers kregen de bal niet weg en zo moest doelman Gianluca Agnello al vroeg een tegengoal incasseren: 1-0. Groene Ster speelde niet slecht, maar tot grote kansen leidde het niet. De Brabanders, nog in de race voor promotie, kwamen niet veel later op 2-0. De Vlissingers werkten hard, maar vonden nauwelijks openingen in de defensie van de thuisploeg. Kort voor de rust werd het zelfs 3-0.

In het tweede bedrijf ging het tweede op zoek naar de aansluiting. In de omschakeling werd het 4-0 en leek het duel beslist. Met een meevoetballende keeper zorgde Kai Cosijn voor de 4-1 en het geloof in een resultaat was weer terug. Amran Dahraoui en Fernando de Vos kregen kansen om dichterbij Bergeijk te geraken, maar de goal viel niet. In de absolute slotfase liep de thuisploeg uit naar 6-1. Virhu Bhoelai maakte zijn debuut in het shirt van Groene Ster Vlissingen.