STEENBERGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft de laatste wedstrijd van het seizoen in winst omgezet. In een spectaculair duel werd er op bezoek bij Steenbergen met 5-9 gewonnen. Voor de ploeg van Eduardo Duarte waren Abdelali Zariouh (3x), Khalid El Hattach, Imad Azzanagui en Fernando de Vos (allen 2x) trefzeker. Door de zege is het tweede naar de zesde plaats op de ranglijst geklommen.

Groene Ster begon dramatisch aan het treffen in Noord-Brabant. De bezoekers waren niet bij de les en keken al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Niet veel later verdubbelde de thuisploeg de voorsprong en kort daarna werd het zelfs 3-0. Vanaf dat moment kwamen de gasten beter in de wedstrijd. Onder aanvoering van spelbepaler Khalid El Hattach werd het 3-1. De Vlissingers namen het initiatief volledig over en via Imad Azzanagui werd het 3-2. Groene Ster bleef drukken, maar ondanks kansen voor Virhu Bhoelai en Alberthgaynio Lucia bleef de gelijkmaker uit. Tot overmaat van ramp kreeg doelman Shurmelon Nicolina de rode kaart voorgeschoteld, na een vermeende handsbal buiten het keepersgebied. Aanvaller Karim Boughaba nam de rol als keeper over en deed dit met verve. Desalniettemin kon Boughaba niet voorkomen dat het 4-2 werd. Groene Ster raakte niet in paniek en kwam via Imad Azzanagui terug tot 4-3 en kort voor de rust zorgde El Hattach voor de verdiende 4-4 gelijkmaker.

In het tweede bedrijf trokken de gasten de lijn door. Via de sterk spelende Abdelali Zariouh werd het 4-5 en was het duel volledig gekanteld. Groene Ster was echter even niet geconcentreerd en kort hierna stond het alweer 5-5. De Vlissingers kenden een zeer sterke fase en drukten de thuisploeg ver terug op eigen helft. De talentvolle Fernando de Vos maakte de 5-6 en kort daarna zorgde Abdelali Zariouh voor de 5-7. Steenbergen probeerde het nog wel, maar de bezoekers drukten verder door. Via de derde treffer van Abdelali Zariouh werd het 5-8 en was het duel gespeeld. Het slotakkoord was voor Fernando de Vos, die de eindstand op 5-9 bepaalde.