HEERHUGOWAARD – Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Azdine Boufrahi ging met harde cijfers onderuit. In Noord-Holland werd er met 11-1 verloren van FC Marlene. De enige Vlissingse treffer kwam op naam van Salim Sandee. Door deze nederlaag zakken de Vlissingers naar de achtste plaats in de Eredivisie.

Groene Ster begon uiterst zwak aan het treffen met FC Marlene. De thuisploeg maakte hier optimaal gebruik van en kwam binnen no time op een 2-0 voorsprong. De Vlissingers hadden geen antwoord op het snelle spel van de ploeg uit Noord-Holland en die gingen vrolijk door. Binnen een paar minuten stond het al 4-0. Doelman Paulo Pires had geen antwoord op de schoten van de thuisploeg. Pires werd vervangen door de debuterende Dilian Vink, die helaas ook een aantal ballen uit het net mocht halen. Groene Ster kreeg wel degelijk kansen, maar de scherpte was er gewoonweg niet. Halverwege stond de thuisploeg met maar liefst 7-0 voor.

In het tweede bedrijf een iets beter spelend Groene Ster. De Vlissingers kregen genoeg kansen om de score iets draaglijker te maken, maar inzetten van Khalid El Hattach, Istvan Bakx en Imad Azzanagui belandden niet in het doel. De thuisploeg ging vrolijk door en liep ondertussen uit naar een 9-0 voorsprong. Salim Sandee scoorde tegen, maar FC Marlene liep in de eindfase uit naar een eclatante 11-1 zege. Een pijnlijke avond in Heerhugowaard.