VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen is er wederom niet in geslaagd om BE’79 te verslaan. De eerdere twee ontmoetingen dit seizoen gingen al verloren en ook nu ging de ploeg van Azdine Boufrahi onderuit. In eigen huis werd het uiteindelijk 4-5 voor de opponent uit Berkel Enschot.

Groene Ster begon goed aan het treffen met de Brabanders. De Vlissingers hadden het initiatief en lieten een aantal fraaie aanvallen zien. Op aangeven van Oranje O19 speler Kai Cosijn zorgde Haitam Kadiri voor de op dat moment verdiende 1-0. Kadiri liep goed door en verschalkte de Brabantse doelman door de benen. Groene Ster kende een sterke fase en zag deze fase ook beloond worden. Opnieuw stond Kai Cosijn aan de basis van een treffer. Deze keer schoot Cosijn voorlangs en was het Salim Sandee, die de bal het laatste zetje gaf; 2-0. Met nog een paar minuten tot aan de rust kwamen de gasten beter in de wedstrijd. Via een afstandsschot werd het 2-1 en niet veel later werd het zelfs 2-2. Doelman Karim Ben Sellam, die een aantal goede reddingen verrichtte, liet de bal los en de bezoekers maakten hier optimaal gebruik van. Het slotakkoord van de eerste helft was weer voor de thuisploeg. Via een fraaie aanval over meerdere schijven bediende Achraf Laabich Istvan Bakx op maat. Laatstgenoemde schoof de bal beheerst binnen; 3-2.

In het tweede bedrijf een iets ander spelbeeld. BE’79 maakte de wedstrijd fysieker en drongen dan ook steeds meer aan. Onder leiding van sterkhouder Khalid El Hattach bleven de Vlissingers lang overeind, maar moesten toch buigen voor wederom een schot uit de tweede lijn; 3-3. De Brabanders roken bloed en wilden meer, maar ook Groene Ster ging weer op zoek naar de voorsprong. De Vlissingers waren echter niet alert in de omschakeling en de degelijke bezoekers maakten hier gebruik van; 3-4. De thuisploeg gaf zich nog niet gewonnen en kwam toch weer terug in de wedstrijd. Ufuk Kahveci kreeg tot drie keer toe de kans om uit te halen en zag bij zijn derde poging de bal hard in de bovenhoek verdwijnen; 4-4. Beide teams gingen vol voor de zege, maar het waren de gasten die beloond werden. Opnieuw scoorden de Brabanders middels een afstandsschot en bepaalden daarmee de eindstand op 4-5.