VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen is het seizoen 2022/2023 met een gelijkspel gestart. De ploeg van Azdine Boufrahi speelde in eigen huis met 7-7 gelijk tegen Leekster Eagles. Voor de Vlissingers waren Hicham Bouzambou (3x), Nabil Azzanagui (2x), Mourad Azzanagui en doelman Karim Ben Sellam trefzeker.

De thuisploeg begon niet scherp aan het duel en keek al vroeg tegen een 0-1 achterstand aan. Groene Ster raakte echter niet in paniek en maakte al snel gelijk via Hicham Bouzambou, na een splijtende pass van Hicham El Kaddouri; 1-1. De Vlissingers kenden een sterke fase en via de terug gekeerde Nabil Azzanagui stond het één minuut later alweer 2-1. Het duel golfde op en neer en beide teams kregen tal van kansen. De bezoekers uit Groningen kwamen kort hierna alweer op gelijke hoogte; 2-2. Hicham Bouzambou zorgde met een punter weer voor de voorsprong; 3-2. Groene Ster creëerde veel kansen, maar gaf ook veel kansen weg. De bezoekers profiteerden hier optimaal van en draaiden de wedstrijd nog voor de rust om. Eerst werd het 3-3 na slecht verdedigend werk en niet veel later werd er wederom niet scherp verdedigd en werd de ruststand op 3-4 bepaald.

In het tweede bedrijf wederom een matig startend Groene Ster. De gasten uit het hoge noorden kwamen op 3-5, maar de Vlissingers bleven rustig. Via zijn derde treffer van de avond zorgde Hicham Bouzambou voor de 4-5. Vanaf dat moment bepaalde Groene Ster de regie. De thuisploeg kreeg legio kansen om langszij te komen, maar de bal wilde er niet in. Tien minuten voor tijd kreeg de thuisploeg loon naar werken. Via een fraai afstandsschot van Mourad Azzanagui werd het 5-5. Groene Ster ging op jacht naar de zege, maar bleef verdedigend kwetsbaar. De bezoekers kwamen weer op voorsprong; 5-6. Groene Ster bleef de betere partij en kwam via Nabil Azzanagui verdiend op 6-6. De Vlissingers konden hier niet lang van genieten, want vanaf de aftrap werd het alweer 6-7. Groene Ster zette alles op alles en stuurde doelman Karim Ben Sellam naar voren. Op aangeven van sterkhouder Khalid El Hattach zorgde Karim Ben Sellam voor de terechte 7-7 eindstand.