VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen heeft wederom uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. De ploeg van Azdine Boufrahi was in een goed gevulde Baskensburg met 8-2 te sterk voor Feyenoord Futsal. Hicham Azzanagui, Imad Azzanagui, Haitam Kadiri (allen 2x), Josimar Pattinama en Yassine Bouzambou verzorgden de productie. Door deze zege hebben de Vlissingers nu zes punten voorsprong op de ploegen die onder de streep staan,

De thuisploeg begon goed en geconcentreerd aan het duel. De bezoekers uit Rotterdam hadden geen antwoord op het positiespel van de Vlissingers en via de goed spelende Hicham Azzanagui werd het al snel 1-0. Groene Ster bleef de betere ploeg en via een fraai afstandsschot van Imad Azzanagui werd het al snel 2-0. De thuisploeg kreeg daarna genoeg kansen om de score verder uit te breiden, maar deed dit in eerste instantie niet. De gasten kwamen terug tot 2-1 en het was plots weer een wedstrijd. Kort voor de thee ging Groene Ster op zoek naar een ruimere marge. Via een fantastische actie van Mourad Azzanagui kreeg Haitam Kadiri een niet te missen kans en maakte er 3-1 van en niet veel later zorgde Hicham Azzanagui middels een fraai ingestuurde corner voor de 4-1 ruststand.

In het tweede bedrijf bleef het spelbeeld onveranderd. Groene Ster domineerde de wedstrijd en via Haitam Kadiri werd het 5-1, Kadiri bekroonde hiermee zijn sterke optreden. Kort daarna een vervelend moment in de wedstrijd. Een speler van Feyenoord Futsal komt in duel met Nicky van Merrienboer en kwam verkeerd terecht. De speler was even niet bij bewustzijn, waardoor de ambulance opgeroepen werd en het duel vijftien minuten stil kwam te liggen. Gelukkig bleek alles in orde met deze speler. Na het oponthoud pakte de thuisploeg de draad weer op, maar was de ploeg slordig in de afronding. In een tegenstoot werd het 5-2. De Vlissingers raakten echter niet van slag en via routinier Josimar Pattinama werd het 6-2. In de slotfase probeerde Groene Ster de score verder uit te breiden en zorgden Imad Azzanagui en Yassine Bouzambou voor de 8-2 eindstand.