VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen is er niet in geslaagd om het sterke Tigers Roermond te verrassen. In de eigen Baskensburg werd er kansloos met 1-9 verloren van de ploeg van oud Groene Ster trainer Hicham Benhammou. Door deze nederlaag blijft de ploeg van Azdine Boufrahi op de achtste plaats in de Kampioenspoule van de Eredivisie staan. De enige Vlissingse treffer werd gemaakt door Imad Azzanagui.

Groene Ster begon nog aardig aan het treffen met de Limburgers. De Vlissingers verdedigden compact en kwamen er zo nu en dan snel uit in de omschakeling. De eerste kansjes waren dan ook voor de thuisploeg, maar niet veel later namen de gasten het initiatief volledig over. Tigers Roermond kwam op 0-1 en kort daarna ook al op 0-2. De thuisploeg was niet opgewassen tegen de beweeglijkheid van de bezoekers en dit zorgde ervoor dat de gasten nog voor rust uit konden lopen naar een 0-5 voorsprong. Kort voor de rust zorgde Imad Azzanagui vanuit een moeilijke hoek voor de 1-5.

In het tweede bedrijf begon Groene Ster wederom best aardig, kreeg de ploeg ook kansen, maar dichterbij kwam de thuisploeg niet. Tigers Roermond liep vervolgens uit naar 1-6 en 1-7. In de slotminuut maakten de Limburgers nog twee treffers, waardoor de eindstand op 1-9 werd bepaald.