EGMOND AAN ZEE – Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf wederom een enorme dienst bewezen. De ploeg van Azdine Boufrahi won in Noord-Holland met 2-9 van White Stones en boekte daarmee de zevende zege op rij. Door deze zege staan de Vlissingers nu nog steviger op de tweede plaats in de degradatiepoule van de Eredivisie. Voor Groene Ster waren Hicham Bouzambou, Khalid El Hattach (beiden 2x), Mourad Azzanagui, Hoessein Bouzambou, Salim Sandee, Abdoe Abdenbi en Romeon Goelaman trefzeker.

Groene Ster begon sterk aan het duel en via Hicham Bouzambou was het al snel 0-1. De bezoekers waren scherp en wilden meteen zaken doen. Via sterkhouder Mourad Azzanagui werd het 0-2. De gasten waren op dat moment veel te sterk voor de thuisploeg. Het krachtsverschil onderstreepte Khalid El Hattach, die de bal op zeer fraaie wijze over de doelman stifte; 0-3. Ondanks de ruime voorsprong bleven de bezoekers gas geven. De talentvolle Hicham Bouzambou zorgde voor de 0-4 en niet veel later maakte diens oom en aanvoerder Hoessein Bouzambou de 0-5. Kort voor de rust bepaalde Salim Sandee de ruststand op 0-6.

In het tweede bedrijf een iets rustiger spelend Groene Ster. De Vlissingers bleven heer en meester en gingen rustig op zoek naar meer treffers. Abdoe Abdenbi, lange tijd afwezig geweest door een slepende rugblessure, bediende El Hattach op maat, die de 0-7 aantekende. Diezelfde Abdenbi zorgde niet veel later voor de 0-8 en leverde ook nog is een assist voor de 0-9 van publiekslieveling Romeo Goelaman. Dit betekende de eerste treffer van Goelaman in het shirt van Groene Ster 1. In de tweede helft mocht tevens het 16-jarige talent Kai Cosijn debuteren. De absolute slotfase was voor White Stones; die de eindstand op 2-9 bepaalden.