DEN BOSCH – Groene Ster Vlissingen heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. De ploeg van Azdine Boufrahi verloor op bezoek bij FCK/De Hommel. In Den Bosch werd het uiteindelijk 4-1 voor de Brabanders. Door deze nederlaag zakt de Vlissingse formatie naar de achtste plaats op de ranglijst. De enige Vlissingse treffer kwam op naam van Imad Azzanagui.

In een slordige eerste helft namen beide teams weinig risico. De thuisploeg kwam een aantal keer gevaarlijk voor de goal, maar doelman Karim Ben Sellam hield zijn doel lang schoon. Groene Ster voetbalde prima mee, kreeg ook kansen, maar faalde in de afwerking. Het duel ging gelijk op, maar tot aan de rust werd er niet gescoord en zo gingen beide teams zonder treffers aan de thee.

In de tweede helft een dramatische start voor de gasten. FCK/De Hommel maakte binnen een minuut de 1-0. De bezoekers waren in schok en kregen niet veel later alweer de 2-0 te verduren. De Brabantse doelman soleerde door de Vlissingse defensie en rondde bekwaam af. Groene Ster moest in de achtervolging en deed dit ook. De gasten kregen genoeg kansen, maar de bal wilde er niet in. Totdat Imad Azzanagui met nog een paar minuten op de klok voor de 2-1 zorgde. In de slotfase namen de bezoekers extra risico met een meevoetballende keeper, maar dit werkte averechts. FCK/De Hommel maakte in de slotminuten de 3-1 en uiteindelijk ook nog is de 4-1.