ROTTERDAM – Groene Ster Vlissingen heeft uitstekende zaken. De ploeg van Azdine Boufrahi was in Rotterdam met 2-4 te sterk voor Feyenoord Futsal en zag concurrent AGOVV punten verliezen. Door deze resultaten zijn de Vlissingers weer op één punt gekomen voor een play-off ticket. Voor Groene Ster waren Hicham Azzanagui (2x), Salim Sandee en Khalid El Hattach verantwoordelijk voor de productie.

Tegen het in degradatienood verkerende Feyenoord Futsal begonnen de Vlissingers niet scherp aan het duel. De eerste kans was weliswaar voor Hamza Zariouh, maar daarna was het de beurt aan de thuisploeg. Het was aan de in bloedvorm verkerende Karim Ben Sellam te danken dat Groene Ster niet op achterstand kwam. Hicham Azzanagui maakte vervolgens de 0-1 en het duel golfde op en neer. Groene Ster was slordig, liet veel mogelijkheden liggen en verdedigde niet scherp. Desondanks werd de voorsprong tot de rust in stand gehouden.

In het tweede bedrijf een iets beter spelend Groene Ster. Op aangeven van Khalid El Hattach en aanvoerder Hoessein Bouzambou zorgde de sterk spelende Salim Sandee voor de 0-2. De beste fase van Groene Ster was aangebroken. Via een fraaie aanval over meerdere schijven mocht Hicham Azzanagui op aangeven van zijn broer Mourad Azzanagui voor de 0-3 aantekenen. Het duel leek gespeeld, maar kort daarna zorgde Nabil Azzanagui, vanaf komend seizoen weer actief voor Groene Ster, voor de 1-3. Feyenoord Futsal drong aan, maar miste de overtuiging om er echt een wedstrijd van te maken. Sterkhouder Khalid El Hattach besliste het duel, door van afstand de bal in de korte hoek raak te schieten; 1-4. In de absolute slotfase maakte de thuisploeg nog 2-4, maar verder dan deze treffer kwam die ploeg niet.