VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen heeft in eigen huis met 6-2 gewonnen van hekkensluiter White Stones. Door de zesde zege op rij komt het doel lijfsbehoud steeds dichterbij. De Vlissingers hebben nu een voorsprong van twaalf punten op de onderste twee ploegen. Voor de ploeg van Azdine Boufrahi waren Haitam Kadiri (3x), Mourad Azzanagui, Salim Sandee en aanvoerder Hoessein Bouzambou trefzeker. 

De thuisploeg begon niet heel scherp aan de wedstrijd. De bezoekers uit Noord-Holland kregen in de beginfase een aantal goede mogelijkheden, maar het was aan de sterk keepende Karim Ben Sellam te danken dat er nog niet gescoord werd. Naarmate de eerste helft vorderde, werd Groene Ster sterker. De man in vorm, Haitam Kadiri, brak de ban door zichzelf knap vrij te draaien en te scoren; 1-0. De Vlissingers kenden een sterke fase en voerden het tempo op. Na een knappe solo van Hicham Azzanagui maakte Kadiri niet veel later ook de 2-0. De gasten waren het even kwijt en Groene Ster profiteerde hier optimaal van. Via een ingestudeerde corner bediende Hoessein Bouzambou Mourad Azzanagui op maat; 3-0.

In het tweede bedrijf wederom een niet al te scherp startend Groene Ster. White Stones kreeg wat kansjes, maar doelman Karim Ben Sellam was een sta in de weg. Khalid El Hattach nam zijn ploeg weer op sleeptouw en gunde Salim Sandee een niet te missen kans; 4-0. De hekkensluiter uit Egmond aan Zee gaf echter niet op en maakte de 4-1. Niet veel later kon het publiek alweer juichen. Aanvoerder Hoessein Bouzambou, die na dit seizoen zijn imposante loopbaan beëindigt, zorgde met een hard schot in het dak van het doel voor de 5-1. Groene Ster wilde er nog een feestje van maken en via Haitam Kadiri werd het 6-1. Het slotakkoord was voor de gasten, die middels een tien meter trap de eindstand op 6-2 bepaalden.