WOUW – JVOZ/Groene Ster O17 blijft maar winnen. In het Brabantse Wouw was de ploeg van André Siereveld met 5-10 te sterk voor Heerjansdam O17-4. Door deze zege is de ploeg officieus kampioen met een maximale score van dertig punten na tien duels. Voor de talenten waren Adam Abali, Fernando de Vos (beiden 3x), Guilliano Cairo en Kai Cosijn (beiden 2x) trefzeker.

De gasten begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen via de sterk spelende Adam Abali al snel op 0-1. De tegenstander loerde op de counter en was gevaarlijk in de omschakeling. Zo werd het niet veel later 1-1. Op aangeven van Jort Kraan zorgde Guilliano Cairo voor de 1-2 en niet veel later was het alweer 1-3. De snelle Fernando de Vos schoof de bal bij de tweede paal binnen. Er kwam gemakzucht in de ploeg en hier profiteerde Heerjansdam van; 2-3. Guilliano Cairo maakte op aangeven van Kai Cosijn de 2-4, maar de Vlissingers bleven nonchalant. Kort voor de rust kregen de bezoekers de rekening gepresenteerd; 3-4. Het was aan doelman Alessio Munoz Bugarin te danken dat de Vlissingers de voorsprong over de streep trokken.

In het tweede bedrijf een gretig startend JVOZ/Groene Ster. Fernando de Vos schoot de bal op fantastische wijze raak; 3-5. Kort daarna zorgde Kai Cosijn op aangeven van Jort Kraan voor de 3-6. De gasten gingen op zoek naar de beslissing en via aanvoerder Adam Abali werd het 3-7. De thuisploeg kwam terug tot 4-7, maar de Vlissingse formatie was sterker. Fernando de Vos zorgde voor de 4-8 en niet veel later maakte Kai Cosijn er 4-9 van. Heerjansdam maakte er 5-9 van en het slotakkoord was voor JVOZ/Groene Ster. De beste man van de zaal, Adam Abali, bepaalde de eindstand op 5-10.