VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 heeft zichzelf een slechte dienst bewezen. Het tweede ging in eigen huis met beschamende cijfers ten onder. Tegen middenmotor DZV/Biggelaar werd het uiteindelijk 5-12 voor de gasten uit Den Bosch. Door deze nederlaag blijven de Vlissingers in de middenmoot hangen en blijft de ploeg naar onderen kijken. Voor het tweede waren Imad Azzanagui (2x), Romeo Goelaman, Kai Cosijn en Bilal Bouzambou trefzeker.

De thuisploeg begon ook alles behalve scherp en keek al snel tegen een 0-1 achterstand aan. Na deze tegentreffer een beter Groene Ster. Via aanvoerder Romeo Goelaman werd het al snel 1-1 en niet veel later zorgde Kai Cosijn middels een afstandsschot voor de 2-1. De Vlissingse formatie kende een goede fase en via Bilal Bouzambou, op aangeven van Aron Schreuder stond het kort daarna 3-1. Vanaf dat moment ging het compleet mis. De thuisploeg speelde zeer nonchalant en schakelde nauwelijks om. Zo moest de debuterende doelman Rowin van ’t Westende een aantal keer handelend optreden. De gasten roken bloed en kregen in de eindfase van de eerste helft kans op kans. Het tweede bleef slordig en schakelde steeds minder om en dit werd keihard afgestraft. De Bosschenaren bogen een 3-1 achterstand nog voor de rust om in een 3-4 voorsprong.

Ondanks alle goede bedoelingen in de rust opnieuw een dramatische start. Knullig balverlies leidde tot de 3-5 en vervolgens sloegen de Brabanders weer keihard toe in de omschakeling; 3-6. Het tweede kon geen vuist maken en werd naarmate de tweede helft vorderde steeds slordiger en passiever. De bezoekers liepen uit naar 3-8. Via Imad Azzanagui werd het 4-8, maar DZV/Biggelaar besliste kort hierna de wedstrijd. Zo liep de ploeg uit naar een makkelijke 4-10 voorsprong, alvorens Imad Azzanagui met zijn tweede treffer van de avond voor de 5-10 zorgde. Het slotakkoord was voor de bezoekers die heel eenvoudig verder uit liepen naar een 5-12 zege. Een complete offday voor het tweede.