VLISSINGEN – Groene Ster Vlissingen 2 is niet goed begonnen aan het nieuwe seizoen. In eigen huis ging de ploeg van Eduardo Duarte met 2-4 onderuit tegen promovendus BE’79 2. Voor de Vlissingse formatie waren Yassine Bouzambou en Romeo Goelaman trefzeker.

Het tweede begon niet scherp aan de wedstrijd en het was aan doelman Shurmelon Nicolina te danken dat er geen vroege achterstand kwam. Gaandeweg de eerste helft kwamen de beloften iets beter in de wedstrijd. Via een sterke individuele actie van Alberthgaynio Lucia zorgde Yassine Bouzambou voor de 1-0. De bezoekers uit Noord-Brabant raakten niet in paniek en kwamen kort hierna op 1-1 en kwam zelfs even later op 1-2. Het tweede bleef slordig spelen en miste de scherpte om weer op gelijke hoogte te komen. Kort voor rust dan toch de gelijkmaker. Abdoe Abdenbi bediende Achraf Laabich op maat, die de vrijstaande Romeo Goelaman de intikker gunde; 2-2.

In het tweede bedrijf een iets beter Groene Ster. De thuisploeg had de regie en de kansen, maar de echter scherpte ontbrak. De Vlissingers kregen een aantal grote kansen om op voorsprong te komen, maar dit lukt niet. In de omschakeling sloegen de gasten genadeloos toe; 2-3. Debuterende doelman Paulo Pires was kansloos. Het tweede zocht nog meer de aanval, maar de bal wilde er simpelweg niet in. In de absolute slotfase werd het zelfs 2-4. Ook Adam Abali maakte vanavond zijn officiële debuut.